Vergelijk Tweedehands & Refurbished producten

Tweedehands Drone kopen - 123 Tweedehands

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedehands Drone producten kopen kunt.

Filter Drone op subcategorie:

1-27 van 27 resultaten

Top producten: Drone

De top producten zijn:

Dji Mavic 2 Zoom Drone 30 min

Dji Mavic 2 Zoom Drone 30 minOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Dji Mavic 2 Zoom Drone 30 min

Dji Mavic Mini 2 Drone 31 min

DJI Mavic Mini 2 Drone 31 minOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Dji Mavic Mini 2 Drone 31 min

Dji Air 2S Fly More Combo Drone 31 min

Dji Air 2S Fly More Combo Drone 31 minOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Dji Air 2S Fly More Combo Drone 31 min

Dji Phantom 3 Professional Drone 23 min

Dji Phamtom 3 Pro Drone 23 minOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Dji Phantom 3 Professional Drone 23 minBent u op zoek naar een refurbished drone die zowel uw budget als uw passie voor luchtfotografie respecteert? Ontdek een uitgebreide selectie aan voordelige, gereviseerde drones op 123tweedehands.nl. In ons assortiment vergelijk je moeiteloos verschillende merken en modellen, van de DJI Phantom tot de Parrot Bebop, allemaal onder één dak.

Of je nu een ervaren piloot bent of nieuw bent in de wereld van de drones, bij ons vind je de perfecte tweedehands drone die past bij jouw wensen en ervaringsniveau. Onze vergelijkingstools helpen je bij het vinden van de ideale refurbished drone zonder dat je zelf de eindeloze online zoektocht hoeft aan te gaan. Laat 123tweedehands.nl jouw gids zijn in het luchtruim van refurbished dronetechnologie.