Vergelijk Tweedehands & Refurbished producten

Tweedehands DJ Gear kopen - 123 Tweedehands

Op deze pagina vind je een overzicht van waar je tweedehands DJ Gear producten kopen kunt.

Filter DJ Gear op subcategorie:

1-11 van 11 resultaten

Top producten: DJ Gear

De top producten zijn:

Tweedekans Hercules DJMonitor 42 Duo Pack

Met de Hercules DJ Monitor 32 haal je een set 4 inch actieve monitor speakers in huis voor de beginnende producer. Doordat de speakers actief zijn, heb je geen externe versterker nodig. Dit betekent dat je de monitor direct met je laptop of DJ controller verbindt. Dankzij de faseverschuivingen in de tweeter luister je tijdens het produceren naar een helder geluid. Dankzij het compacte ontwerp passen de speakers gemakkelijk op je kamer.

Bekijk product Tweedekans Hercules DJMonitor 42 Duo Pack

Gemini cdj 15x CD speler

Gemini cdj 15x CD spelerOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Gemini cdj 15x CD speler

Pioneer CDJ-850-K CD Speler

CD Speler Pioneer CDJ-850-K - ZwartOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Pioneer CDJ-850-K CD Speler

Pioneer CDJ-Tour 1 CD Speler

Pioneer CDJ-Tour 1 Audio accessoiresOnze partners zijn elektronica-experts die elk product testen en verifiëren zodat het 100% functioneel is voordat het de fabriek verlaat. Daarom profiteer je van 36 maanden garantie bij aankoop van een refurbished toestel bij Back Market.

Bekijk product Pioneer CDJ-Tour 1 CD SpelerOp zoek naar kwalitatieve, maar betaalbare DJ-apparatuur? 123tweedehands.nl is dé vergelijkingssite die je helpt besparen op je volgende set. Van draaitafels en mixers tot complete DJ-sets en controllers, wij zetten de beste refurbished DJ-gear overzichtelijk op een rij. Vind gemakkelijk tweedehands DJ-apparatuur die past bij jouw mixstijl en budget.

Ontdek uiteenlopende aanbiedingen van betrouwbare leveranciers en scoor die professionele DJ-controller of die essentiële audio-interface zonder de hoofdprijs te betalen. Onze site is de plek waar je de prijzen van verschillende tweedehands en opgeknapte DJ-gear met elkaar kunt vergelijken, zodat je nooit meer mist op de koopjes in de DJ-wereld.